Lovense Dolce Review: Beter as die Lush 3?! (Voorheen Quake)

lovense dolce resensie

Eerstens, baie dankie aan Lovense dat jy hul splinternuwe Dolce Bluetooth Adjustable Dual Vibrator vir my gestuur het om te hersien!

(Opdatering: By die vrystelling is hierdie produk Quake genoem, maar dit het kort daarna verander. Dit verklaar hoekom al die prente hieronder na Lovense Dolce verwys. En net om te bevestig, ja, dit is presies dieselfde produk.)

Om eerlik te wees, ek besit reeds ‘n halfdosyn Lovense-speelgoed, en almal is goed gemaak en so seksueel opwindend om te gebruik. Ek het sulke hoë verwagtinge vir hul Dolce gehad en ek was nie teleurgesteld nie!

Die Dolce se beste kenmerk is dat ek dit kon aanpas soos ek wou. Ek het dit baie gebuig en was altyd bly oor hoe ek dit my G-kol en my klit gelyktydig laat bereik en stimuleer. Ek kon dit nie met ander seksspeelgoed met so intensiteit doen nie. Selfs sommige het ek by Lovense gekoop!

Gaan die prys na

lonse aardbewing boks

Wat is die Lovense Dolce?

Die Dolce is U-vormig met ‘n groter punt om binne ‘n vagina te gaan en teen ‘n persoon se G-kol te vibreer. Die ander kant is langer en dunner en is vir gebruik op ‘n klit. Die kontroles is ook in die kleiner deel ingebou.

Dit is bedek met nie-reaktiewe helderpienk silikoon wat aangenaam glad is om te gebruik. Op die G-kol punt is ‘n klein, gegolfde area om te help hoe dit stimuleer, en die ander is ook tekstuur om die klit te behaag.

Soos produkte van Lovense, lyk dit glad nie soos jy dink ‘n seksspeelding sou nie. Jy kan dit uitlaat, en mense sal nie besef dit is wat dit is nie.

Die buitekant van die Dolce het iets wat ek graag wil hê dat hulle Lovense moet verander. Die kontroles aan die groter kant van die Dolce is dieselfde kleur en as die speelding en is geneig om in te meng. ‘n Paar keer moes ek die ligte aanskakel om te sien watter knoppie watter.

Na ‘n paar uur met die Dolce het ek geleer om hulle te onderskei deur aanraking, so ek dink dit is nie ‘n groot probleem nie. Maar die Dolce is baie makliker om te beheer met die Lovense Remote- toepassing, so ek het dit die meeste van die tyd gebruik.

The Dolce’s middle part is extremely bendy. But the booklet that comes with it says you shouldn’t straighten it out all the way, so I didn?t. You shouldn’t as well as the manual this will break the Dolce.

When I used it, I felt right away it was an entertaining toy. Before the Dolce, the ones I played with were sometimes frustrating as lots of times I had to struggle to keep them in place.

Toys built to vibrate on two different spots on a person’s body like Lovense’s Lush 3 were extra tricky, so I was happy by how bendy the Dolce was. I could comfortably position the G-spot for the first time and not need to move it to put the other end on my clit.

The two vibrating parts together also let me have extra-good separate orgasms and a combined one on more than one occasion. The Lovense Dolce is now my favorite sex toy to use by myself or with a partner.

It was also fantastic as bending or rotating the Dolce let me ease up how much the clit end vibrated against me if it got too intense. Or, if I wanted, I was free to adjust it to make more contact when I wanted additional stimulation.

bewe deur sweer

Why The Lovense Dolce Is So Fun To Play With'¦

The Dolce has two motors, one built into each end, so you can adjust one or the other however you?d like. Both have eight different vibrations you can select with the sex toy’s controls. That way, you can adjust one or the other however you?d like. It’s easier with the Lovense Remote smartphone app, so I think you should try to use it as often as possible.

Installing the Lovense Remote on my phone wasn’t hard at all, and connecting it to my Lovense Dolce was easier than that. All I had to do to connect my Dolce with the app was push on the plus sign at the top of the app and then ?Add Toy,? and it was all set to use.

The app has a pink and blue circle that controls the motors. If I moved either up or down, the vibrator at either end of the Dolce responded.

Playing with the app, I quickly made the motors repeat their vibrations endlessly in a loop or loop or for only a moment. If I logged onto Lovense from inside the app, I could save any patterns I made. This part of the app also lets me see what other people had created, and if I liked it, I could download it and use it as much as I wanted.

Om met die musiekdeel van die toepassing te speel, was ook baie pret. Ek moes net ‘n liedjie kies, en dit het dadelik begin speel terwyl die Dolce saam met dit vibreer het!

Ek het ‘n vriend gekry om my te help om die Lovense Remote Long Distance-funksie te probeer. Om dit op te stel, moet jy by Lovense aanmeld en dan jou maat se gebruikersnaam soek.

As hulle nie een het nie, sal hulle eers moet aanmeld. Wanneer hulle dit doen, is dit maklik om met hulle te skakel sodat jy hul Lovense-seksspeelding kan beheer, of hulle kan dieselfde doen met enige van joune.

Nadat ons met hierdie kenmerk gespeel het en elke minuut daarvan geniet het, het ons besluit om dit ‘n gereelde ding te maak. Ek het na ‘n paar vriende en vennote gekyk met wie ek voorheen gespeel het, maar nou te ver woon, en almal van hulle het gesê dit klink ook lekker.

Ek kan nie wag om te sien met watter speletjies ons almal vorendag kan kom nie. Ek het vir almal gesê om so gou as moontlik ‘n Lovense speelding te kry sodat ons kan begin!

Beheer van ‘n Lovense Aardbewing

Die boonste knoppie op die Dolce skakel die G-kol deel van die Dolce aan of af en laat jou enige van sy vooraf toegeruste vibrasies kies.

Die onderkant beheer die klitdeel van die Dolce en kan ook deur sy ingeboude instellings gaan. Jy kan albei motors saam of apart gebruik, soos jy kan wanneer jy hulle met die Lovense Remote beheer.

Ek was te hard om te kla die Dolce se knoppies is dieselfde kleur. Ek het na ‘n rukkie gewoond geraak aan hulle, wat baie gehelp het, aangesien elke knoppie anders tekstuur het.

Die Lovense-afstandsbediening is steeds beter om die Dolce te bestuur. Daar is meer dinge wat jy daarmee kan doen, en is minder ongemaklik om te gebruik as om gewoond te raak aan die seksspeelding se ingeboude knoppies.

As jy nie ‘n slimfoon het nie, het Lovense ‘n Apple- of rekenaarrekenaarweergawe wat net so goed werk.

Bluetooth-verstelbare dubbele vibrator

Oor The Lovense Dolce se afmetings

Die speelding is naby aan sewe duim van die een kant na die ander. Die klitstimulerende einde is een duim hoog en is ‘n duim en ‘n kwart breed. Die G-kol deel is ‘n duim en ‘n half regdeur.

Die Dolce is baie lig, so jy kan dit sonder enige probleem in ‘n sak sit en ronddra. Die boekie sê dit is 146 gram, maar dit voel minder as dit.

Hoe om die Lovense Dolce te laai

Die seksspeelding kom met ‘n redelik kort kragkabel wat aan ‘n USB-laaier en die Dolce gekoppel word. Ek het geen probleme gehad om ‘n ekstra Apple een wat ek rondgelê het, te gebruik nie.

Die manier waarop die kabel magneties aan die Dolce heg, is baie goed gebou en het aan die kabel gekoppel gebly, selfs al het ek dit per ongeluk geskuif. Jy moet dit nie te veel doen nie, want dit kan losmaak, maar jy hoef nie buitensporig sagmoedig daarmee te wees nie.

Die Dolce het my sewentig minute geneem om te laai. Toe dit klaar was, het ek dit vir twee uur ononderbroke gebruik. Dit is indrukwekkend en meer as genoeg tyd vir enigiemand om dit te geniet om daarmee te speel. As jy dit nie dadelik wil gebruik nie, sal die Dolce vir 240 uur gelaai bly!

Skoonmaak En Versorging Vir Die Lovense Dolce

Al my Lovense se seksspeelgoed is nie moeilik om skoon te maak nie. Jy kan ‘n spesiale oplossing bestel om dit te doen, maar die meeste van die tyd gebruik ek warm kraanwater met ‘n pomp anti-bakteriese seep.

Jy moet ‘n pluisvrye lap gebruik om die Dolce droog te maak, want die silikoonvel trek stof en kathare aan. Die Dolce kom met ‘n hoëgehalte-bergingssak wat jy moet gebruik, want dit sal dit skoon hou totdat jy gereed is om dit te gebruik.

lovense quake unboxing

Wat is ingesluit by ‘n Lovense Dolce

Hierdie Lovense seksspeelding is verpak met ‘n sak om dit in te hou, ‘n magnetiese kabel om dit te laai, ‘n vinnige begingids en ‘n langer gebruikershandleiding.

Die boekies is baie insiggewend en beantwoord enige vrae oor die gebruik of versorging van jou Dolce.

Die Dolce se boks lyk stewig en lyk aangenaam. Dit is dieselfde vir al die Lovense seksspeelgoed wat ek het, so ek hou dit die meeste van die tyd in hul oorspronklike verpakking en in hul sakke wat voorsien word.

Voordele van die Lovense Dolce

  • Lovense maak uitstekende seksspeelgoed en die Dolce is een van hul bestes
  • Soos die Lush 3 maar met 2 motors!
  • Verstelbaar soos geen ander speelding nie
  • Ideaal om iemand se G-kol en klit gelyktydig te bereik
  • Hoogs aanbeveel vir almal wat ‘n maklike en prettige seksspeelding wil hê
  • Lovense Remote is uitstekend om die Dolce te beheer

Nadele van die Lovense Dolce

  • Moenie dit reguit maak nie, want dit sal die speelding breek
  • Kontroles op die Dolce kan moeilik wees om in die donker te sien, so gebruik die Lovense Remote wanneer jy kan
woeste aardbewing

Die uitspraak

Van al die seksspeelgoed wat ek het, is die wat ek die meeste gebruik van Lovense. Dit is hoekom ek geweet het dat hul Dolce net so aangenaam sou wees soos die ander vir wie ek lief geword het. Maar ek het nie besef dit sou my allerliefste Lovense-seksspeelding wees nie.

Die Dolce is ‘n fyn vervaardigde produk met soveel uitstekende eienskappe om oor te raas. Lovense maak dit verstelbaar is waaroor ek hulle die meeste wil komplimenteer. Met die Dolce het ek effense aanpassings gemaak soos om die klit-vibrerende einde van my af weg te trek wanneer dit te intens geword het of dit meer te maak deur ‘n bietjie krag daarop toe te pas.

Die beste van alles is dat jy die Dolce kan vorm om by die kontoere van jou liggaam te pas. Ek baklei dikwels met speelgoed wat sê dit is veronderstel om gemaklik te wees wanneer dit nie is nie.

Die Dolce doen dit baie goed, en ek was altyd ontspanne wanneer ek daarmee gespeel het en kon konsentreer op hoe goed dit voel en nie afgelei voel deur dit in plek te probeer hou nie.

Lovense het hulself oortref met die Dolce , en ek beveel aan dat jy een koop wanneer dit uitkom. Ek dink jy sal baie plesier daaruit put om daarmee te speel en dalk soos ek daaraan dink as jou nuwe gunsteling seksspeelding!

Gaan die prys na

'“ Beth Greenwood

Author: Erika

Maak 'n opvolg-bydrae

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui