Lovense Osci 2-resensie: Goeie Vibes vir elke slaapkamer?

lovense osci 2 resensie

In ‘n wêreld wat gevul is met verskillende opsies vir vibrators , is een regtig beter as die res? Met al die verskillende groottes en vorms beskikbaar, kan daar werklik ‘n speelding wees wat bo die res uitstaan?

Wanneer jy die Osci 2 deur Lovense probeer, sal jy saamstem dat die antwoord ‘n duidelike ja is!

Hierdie speelding is eenvoudig die mees gevorderde en innoverende vibrator wat jy kan koop. Dit het ‘n nuwe standaard in selfplesier gestel en ek is bevrees al die ander speelgoed in my boonste laai gaan nou stof vergaar.

Jy sal nie meer tevrede wees met die middelmatige orgasmes wat jy tot nou toe gevoel het nie.

Wat is dit?

osci2 ossillerende gspot speelding

Die Osci 2 seksspeelding vir volwassenes is ‘n innoverende en revolusionêre toestel; minder ‘n seksspeelding en meer ‘n lewensveranderende toestel wat senuwee-eindpunte sal wakker maak wat jy dalk nog nooit voorheen gevoel het nie.

Dit is die wêreld se eerste ossillerende G-kol-stimulator , en te oordeel aan die gate, ek het in my lakens geklou, dit sal nie die laaste wees nie. Nie tevrede met eenvoudige vibrasies nie, die mense by Lovense het ‘n unieke klopbeweging ingestel wat jou net op die regte plek sal tref.

Anders as standaard vibrators wat eenvoudig oraloor gons, gebruik die Osci 2 ‘n reeks sagte tot donderende pulsasies om plesier direk na jou G-kol te lewer. Die geboë ontwerp van hierdie prettige nuwe speelding is perfek ontwerp om op die perfekte plek te rus.

Hierdie toestel lyk nie soos jou standaard vibrator nie, en met goeie rede. Hulle het hul ontwerp verbeter met ‘n langwerpige S-vormige kurwe wat perfek by jou vagina pas. Hierdie speelding sal jou selfs beter pas as ‘n regte penis en dit voel beter as die regte ding soos ek kan getuig.

Dit is gemaak met ‘n ongelooflike sagte en lewensgetroue silikoon en is waterbestand, wat jy gaan nodig hê, want dit het groter nat kolle op my lakens veroorsaak as wat ek nog ooit gesien het.

Wat maak dit spesiaal?

diep dreunende ossillasies lovense osci2 langafstand verhouding

Die Osci 2 deur Lovense is ontwerp met jou G-kol in gedagte. Die vorm is anders as die meeste van die speelgoed in my laai, wat meestal soos plastiekpenisse lyk.

Lovense het eintlik verbeter op die ontwerp van ‘n penis , met ‘n vorm wat perfek geboë is om ure se plesier direk aan jou liefdesknoppie te lewer.

Behalwe die vorm, is alles oor die Osci 2 anders. Dit gebruik diep dreunende ossillasies wat jou siel sal skud.

Dit het nie die irriterende gonsgeluid wat by baie speelgoed voorkom nie; hierdie speelding het eerder ‘n skaars hoorbare dreuning wat jy eerder sal voel as om te hoor.

Trouens, ek het gevind dat dit stil genoeg is om te gebruik sonder om ‘n maat wakker te maak wat langs jou slaap. Alhoewel, jou gekerm en gille sal dit waarskynlik bederf. Ek het amper deur my lip gebyt en probeer stil bly, maar tevergeefs.

Ek het nog nooit gevind dat vibrasies direk op my G-kol aangenaam is nie. Dit werk goed vir klitorale stimulasie, maar die G-kol waardeer ‘n ander soort plesier. Eerder as om op die meganiese gegons staat te maak, voel die Osci 2 meer soos ‘n stuwende penis as ‘n gonsende speelding.

Die punt van die toestel, wat geboë is om teen jou liefdesknoppie te rus, het ‘n beweging wat jy moet voel om te glo.

By lae krag voel dit soos die sagte tik wat jy kry van stadige en passievolle liefdesmaak. Met maksimum krag voel dit asof jy gestamp word asof daar geen môre is nie. Jy kan die sensasie beheer en jouself opwerk tot ‘n kragtige plofbare orgasme, en dan besluit of jy net nog een wil hê. Daar sal meer wees.

Die Osci 2 sluit ‘n oënskynlik eindelose battery in. ‘n Enkele USB-lading sal hierdie speelding toelaat om jou vir 4 tot 5 uur aan die kook te hou. Dit is ‘n ongelooflike kenmerk wat jy gaan nodig hê, want net een orgasme sal nie genoeg wees vir jou nie. Die verlengde batterylewe beteken dat jy lank voor jou nuwe beste vriend sonder energie sal wees.

Die Osci 2 het maklik om te gebruik knoppies aan die einde sodat jy volle beheer oor jou plesierreis kan hê , of jy kan agteroor lê en jou maat die beheer kan gee. Vir diegene wat nie tevrede is met hierdie knoppies nie, kom die toestel ook met standaard Bluetooth-konneksie om aan jou slimfoon te koppel.

Hierdie gratis toepassing is baie eenvoudig om te gebruik en laat jou toe om jou speelding te programmeer om die beste by jou begeertes te pas. Jy kan 3 kragverstellings en 10 verskillende vibrasiepatrone gebruik om jou perfekte seksuele ervaring te ontwerp.

Hierdie toestel is ook ‘n lewensredder vir langafstandverhoudings , aangesien die toestel op afstand oor die internet beheer kan word. Dit beteken dat hy kan seker maak dat daar aan jou seksuele behoeftes voldoen word, want hy kan jou laat klaarkom terwyl jy op ‘n hotelbed regoor die wêreld sit.

Ek het ‘n driepoot vir my foon opgestel sodat hy my gesig kan dophou terwyl hy my na die aarde bring en verpletterende orgasmes. Hy hou daarvan om te kyk hoe ek kom.

Daar is nog een opsie vir beheer as dit nie genoeg is nie. Hierdie speelding kan ook ingestel word om jou op die maat te plesier . Dit het my verbaas oor hoe groot ‘n aanslag dit is.

Ek het ‘n uur spandeer om nuwe liedjies te probeer en het gevoel dat daardie kunstenaars hierdie musiek spesifiek gemaak het om my te naai. Ek het begin met ‘n bietjie stadige, strelende jazz en R&B om my sappe te laat vloei (oor my blaaie) en toe ek voel hoe die plesier begin bou het, het ek ‘n paar vinniger beats begin kry om mee te befok.

Uiteindelik het my slaapkamer soos ‘n rave-partytjie geklink toe ek gevind het dat ek geskree het oor die bonsende bas van ‘n paar EDM-musiek . Ek het nog nooit veel van ‘n waardering vir EDM gevind nie, maar nou kan ek nie anders as om elke keer nat te begin nat word as ek dit hoor nie. Ek word ‘n bietjie van ‘n dwaas.

Wat is in die boks?

lovense osci2 pakket sextoy langafstand verhouding

Eenvoudig, hierdie speelding is al wat jy nodig het. Die Osci 2 kom in gewone bruin verpakking vir dié van julle wat jou kinkel vir die bure wil wegsteek. Dit was nie vir my nodig nie, my bure het almal ore en weet ek is ‘n freak van die geluide wat uit my slaapkamer kom, maar dit kan vir sommige lekker wees.

Die toestel kom met ‘n USB-koord vir laai en ‘n handleiding. Hierdie speelding kom nie met smeermiddel nie.

So jy sal dalk ‘n watergebaseerde smeermiddel moet koop om dinge aan die gang te kry. Alhoewel dit lyk asof ek dit nie uit die laai kan kry sonder om my broekie te week nie, so dit is dalk nie nodig nie.

Hoe voel dit?

Dit voel eenvoudig nie soos ‘n speelding nie. Trouens, alle volwasse speelgoed lyk nou of hulle in ‘n museum moet wees nadat hulle hierdie klein wonderwerk gebruik het.

Dit voel nie asof ek masturbeer nie, dit voel eerder asof ek deur ‘n wêreldklas seksuele kenner geteister word.

Daar is ‘n wêreld van verskil tussen die kermende vibrasie van die gonsende dildo’s wat ek het en die diepe plesier wat die ossillasies bring. Jy kan die krag verhoog en jouself binne enkele sekondes tot ‘n skreeuende orgasme bring , ‘n vinnige blaaskans haal en dit ‘n minuut later weer doen.

My eerste sessie met die Osci 2 was so: ek het myself herhaaldelik vinnig en dan weer tot orgasme gebring. Ek het telling verloor na 10, en het net opgehou omdat ek amper uitgepass het.

Ek het egter sedertdien gevind dat daar ‘n beter manier is om dit te gebruik. Eerder as om te jaag om so vinnig as wat ek kon ‘n orgasme te kry, het ek hierdie speelding gebruik om myself tot op die rand te terg, en dan stadiger gery (of dit vir ‘n minuut afgeskakel).

Elke keer as jy dit doen, laat jy toe dat die energie binne jou opbou deur te stop net voor jy ontplof. Dit sal nie maklik wees nie, want jy sal by daardie klimaks wil kom, maar die beste kom vir diegene wat wag. Na ongeveer 20 minute van die bou van hierdie energie, het ek myself uiteindelik toegelaat om klimaks te bereik, en woorde kan nie die gevoel beskryf nie .

Ek het alle sin vir die werklikheid verloor, want my liggaam het onbeheersd geskud soos dit gevoel het of weerlig deur my pols. Normaalweg duur my orgasmes net ‘n paar sekondes, hierdie een het gelyk of dit nooit sou eindig nie.

Die plesier het net aanhou kom, ek is nie seker hoe lank presies nie, maar dit het soos ‘n uur gelyk. Genoeg om te sê, dit voel nogal fantasties .

Die musiekinstelling is my gunsteling kenmerk, want ek geniet dit om iemand anders my te laat beheer en as dit toevallig ‘n wêreldklas musikant is, is dit selfs beter vir my.

Die enigste nadeel wat ek kan sien, is dat ‘n gewone penis dalk nie meer goed genoeg is nie, so jou man sal beslis sy spel moet verbeter om met hierdie pienk wonder te kompeteer.

Voordele

bons waar jy dit nodig het lovenseosci2 langafstand verhouding
  • Ontwerp om jou G-kol te tref
  • Diep en kragtige pulsasie
  • Dom direk waar jy dit nodig het
  • Lang batterylewe
  • Baie opsies vir beheer
  • Die enigste seksspeelding wat jy ooit sal nodig hê

Nadele

  • Nie vir onderwatergebruik nie (stort, nie bad nie)
  • Kom net in pienk (ek verkies swart)
  • Maak dit moeilik vir ‘n gewone penis om mee te ding
https://www.youtube.com/watch?v=y19UYdFF0UE

Uitspraak

Hierdie speelding is vir almal wat ‘n vagina het en orgasmes geniet.

Dit is ook ‘n goeie geskenk as jy iemand in jou lewe het wat ‘n vagina het en orgasmes geniet; so basies alle vroue. Hierdie toestel is minder van ‘n speelding en meer ‘n hulpmiddel om plofbare klimaks te skep .

Hierdie speelding sal elke orgasme wat jy tot op hierdie stadium in die lewe gehad het ‘n blote kleedrepetisie maak vir die slaapkamerpret wat op jou wag.

Author: Erika

Maak 'n opvolg-bydrae

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui