Lovense Hyphy Review: Die beste hoëfrekwensievibrator?

lovense hiphy hersiening

Omdat ek dit te veel vind vir my om te hanteer, of soms nie genoeg nie, het ek nie baie klitspeelgoed nie. So ek gebruik gewoonlik my vingers en dan iets soos ‘n penetrerende speelding.

Maar ek het van plan verander nadat ek die nuwe Hyphy Dual-End Hoëfrekwensie Vibrator van Lovense gekry het, want dit is die beste klitstimulerende speelding wat ek nog ooit gebruik het, en dit werk ook wondere vir G-kol opwekking.

Gaan die prys na

Hoe die Hyphy lyk

hipfie

Die Hyphy is soort van piesangvormig, met een invoegbare punt vir G-kol-spel met die ander vernou tot ‘n klein, ronde punt vir gebruik op ‘n klit.

Aan die bokant is die knoppies om die vibrasies te versnel of te vertraag en te kies watter van die vier voorafopgestelde vibrasiestipes jy wil gebruik. Aangesien die Hyphy ‘n motor vir elke kant het, het ek dit baie kragtig gevind op al die regte maniere.

Dit is hoekom ek dit geniet het en hoekom ek nie van ander klitspeelgoed gehou het nie, want ek kon maklik die frekwensies daarvan verander? En toe ek kragtiger of minder wou hê, was dit maklik om aan te pas. Dit het ook twee klein ekstra wenke vir die klit-deel, en een van hulle is soos ‘n tong, en toe ek dit aansit en die klit-deel van die Hyphy aanskakel, het dit baie soos ‘n vinnige tong gevoel.

Die ander ekstra wenk is ‘n bietjie soos ‘n klein vurk, en volgens die Lovense-webwerf is dit vir tepelspel. Ek het dit probeer en baie daarvan gehou, want ek kon dit om een ​​van myne pas of dit direk gebruik en het dit baie opwindend en stimulerend gevind.

Die Hyphy kom in ‘n geboë omhulsel met ‘n deursigtige deksel om dit in te hou en die twee ekstra punte te bêre. Jy kan dit ook laai, wat in die uitgawe is, met die magnetiese kabel waarmee die speelding kom. Ek hou van hierdie kenmerk, want dit hou die Hyphy mooi en skoon en keer dat die laaikabel nie losgeslaan word nie.

Hyphy se hoofkenmerke

loflike hipfie wenke

Lovense se Hyphy is baie gemaklik om vas te hou. Ek het nooit ongemaklik gevoel terwyl ek dit gebruik het nie, en toe ek enige kant gebruik het, het ek geen probleme gehad om dit in ‘n posisie te kry waar dit die beste gevoel het nie.

Dit kom met drie kragvlakke vir die klitstimulerende deel en die G-kol een. En dit het vier unieke patrone ingebou, waarvan ek gehou het, want dit het gevoel asof Lovense geweet het wat hulle doen toe hulle dit geprogrammeer het.

Die Hyphy werk baie goed met die Lovense Remote- toepassing, en dit was moeiteloos om aan te sluit, en daarna het dit baie perfek gemaak om die speelding te beheer. Daarmee kon ek aanpas hoe kragtig dit vibreer, en as ek wou, kon ek my eie patrone maak of dié probeer wat ander mense gemaak en opgelaai het.

Die omhulsel is stewig en van hoë gehalte, so ek was nooit bekommerd dat dit sou breek nie, en soos ek gesê het, ek dink Lovense is fantasties om dit te maak sodat ek die Hyphy kon laai terwyl dit daarin was. Die tas is ook mooi ontwerp, so ek sal nooit die twee ekstra wenke misplaas nie.

Hoe groot is die Hyphy?

lovense hiphy grootte

Die lengte van die speelding is 8,5 duim, en die punt wat in ‘n vagina ingaan vir G-kol stimulasie is 4,53 daarvan. Dit is ook die dikste deel van die Hyphy op 1,38 duim. Die klit-vibrerende punt is 0,24, en die smalste wat die speelding in die middel kry, is 1,02 duim.

Die speelding weeg 125,4 gram, en dit is gemaak van ABS-plastiek/liggaamveilige silikoon, en dit voel goed gemaak en voel nooit te koud of warm hoe lank ek dit ook al gebruik het en of vir hoeveel ure ek dit in sy stoorkas gehou het nie .

Laai die Hyphy

Lovense sê jy moet die Hyphy se Li-Ion-herlaaibare battery vir 75 minute ten volle laai voordat jy daarmee speel. Nadat dit gelaai is, kan jy dit vir 310 minute gebruik, of jy kan dit vir 120 uur gereed hou op bystand.

Aangesien ek daarvan hou om ‘n seksspeelding vir ‘n lang tyd te gebruik, was ek eers bekommerd dat die battery sou opraak voordat ek klaar met die Hyphy gespeel het. Maar na ‘n uur en ‘n half het dit sterk gegaan, so moenie dink iemand moet bekommerd wees dat dit jou hoog en droog sal laat nie. Tensy jy dit dalk laat loop of so iets.

Hoe die Hyphy verpak word

hyphy unboxing

Soos die geval, is die boks Lovense wat vir die Hyphy gebruik word, duursaam en lyk ook goed. Alhoewel dit ‘n spesiale draagtas het, is die boks so aantreklik dat ek gevoel het ek kan dit gebruik om die Hyphy veilig en skoon te hou.

Die Hyphy kom met sy omhulsel, ‘n magnetiese laaikabel, daardie twee bykomende wenke vir sy klitstimulerende einde, ‘n vinnige opstelgids en die speelding se gebruikershandleiding. Alles oor die speelding en hoe om dit op te stel met die Lovense Remote App is ook op hul webwerf, wat ek dink wonderlik is, want dit is makliker om te lees en sal handig te pas kom as ek toevallig die papiere verloor.

As iets met die speelding gebeur omdat dit nie goed gebou is nie, het Lovense ‘n een jaar waarborg daarvoor. Maar ek het nog nooit enige probleme met enige van hul seksspeelgoed gehad nie, so ek dink nie die Hyphy sal ooit anders wees nie.

Gebruik die Hyphy met die Lovense Remote App

hersien hiphy

Ek het ‘n ou rekenaarrekenaar wat nie Bluetooth het nie, so ek verkies die weergawe van die Lovense Remote App wat vir slimfone soos my iPhone gemaak is. Maar as jy ‘n meer opgedateerde rekenaar of Apple-rekenaarrekenaar het, sal jy waarskynlik geen probleme hê om dit te installeer of te gebruik nie.

Dit lyk asof Lovense baie verbeterings aan die Lovense Remote App gemaak het. Om dit te laat werk met een van hul seksspeelgoed was vroeër ‘n bietjie moeilik, maar toe ek nou die toepassing oopmaak en na my nuwe Hyphy soek, het dit die speelding gevind en sonder probleme daaraan gekoppel.

Die toepassing is nou baie aantrekliker en makliker om te gebruik. Dit het my toegelaat om te verander wat ek ook al wou oor hoe intens die Hyphy vibreer, en ek kon enige patrone maak en behou wat ek geskep het. En as ek wou, kon ek sien wat ander gebruikers saamstel of my eie aan ‘n vriend stuur of dit deel sodat ander dit self kan probeer.

Nog ‘n verandering aan die toepassing is nou wanneer jy dit oopmaak, is jou musiek onmiddellik beskikbaar om saam met die Hyphy of ander Lovense speelgoed te werk om hulle saam met jou gunsteling liedjie te laat vibreer.

As jy ‘n seksmaat het wat iets anders in die wêreld woon, kan jy die toepassing gebruik om hul speelding te laat reageer op wat jy ook al met jou Hyphy doen of dieselfde wanneer hulle met hul Lovense seksspeelding gebruik. Ek het dit gedoen saam met ‘n vriend wat in Engeland woon wat ‘n Lovense Max 2 het, en dit het baie goed gewerk, al was daar soms ‘n bietjie vertraging, maar nie genoeg dat ons nie ‘n goeie tyd gehad het met beide speelgoed en elkeen nie. ander.

Skoonmaak en instandhouding van die Hyphy

lovense hyphy hoë frekwensie vibrator

Die Hyphy is maklik om skoon te hou vanweë sy aantreklike omhulsel. Nadat jy dit gebruik het, moet jy dit altyd met iets soos sagte, antibakteriese skottelgoedseep in warm water was en ‘n pluisvrye lap gebruik om dit daarna droog te maak.

Die silikoondele kan beskadig word as jy water gebruik wat kookwarm is of uit enigiets behalwe jou bad of stort afkomstig is.

Aangesien die Hyphy IPX7 waterdig is, hoef jy nie bekommerd te wees om dit te vernietig deur dit skoon te maak of daarmee in jou stort of bad te speel nie. Dit is hoe ek dit graag wil gebruik, en as dit nog nooit by my opgekom het nie, sou dit sleg wees vir my Hyphy. Ek is nie seker oor die gebruik daarvan in ‘n plek soos ‘n swembad nie, maar aangesien ‘n borrelbad of see nie deur maatskappye soos Lovense vir silikoonspeelgoed aanbeveel word nie, sal ek dit nie doen nie.

Voordele:

  • Baie goed gemaak seksspeelgoed
  • Lekker wanneer dit op klit gebruik word en vir g-kol stimulasie
  • Twee motors gee hoë-intensiteit vibrasies
  • Goedgemaakte dratas dien ook as ‘n laaistasie
  • Lang batterylewe
  • Werk wonderlik met die Lovense Remote App

Nadele:

  • Om dit vas te hou vir G-kolspel, het ‘n bietjie ongemaklik gevoel
  • Omhulsel lyk ‘n bietjie ongewoon, maar nie onaantreklik nie
snaakse koppe

Die uitspraak

Ek het baie pret gehad met Lovense se nuwe Hyphy Dual-End Hoëfrekwensie Vibrator, wat my gedagtes oor klitstimulerende seksspeelgoed verander het. En ek dink nie ek sal meer van daardie soorte koop nie, want die Hyphy het te veel vir hulle om mee te probeer meeding.

Die motors is ‘n wonderlike kombinasie van krag en intensiteit en ideaal as jy daarvan hou om die klit-kant van die speelding of die G-kol een te gebruik. Dit is gemaklik om te gebruik, alhoewel dit dalk gewoond kan raak as jy dit op jou klit sit, aangesien dit aanvanklik redelik sterk kan voel. Dit het egter met my gebeur, maar na ‘n paar minute het ek dit begin geniet.

Die Hyphy se dratas is iets wat ek wens ander Lovense speelgoed het saam gekom. Dit hou die vibrator skoon, stoor die twee ekstra aanhegsels vir sy klit-speel deel, en laai ook die Hyphy terwyl dit daarin is.

As jy van g-kol- en klitstimulasie hou, is daar niks soos Lovense se Hyphy-vibrator nie, en soos hoeveel ek daarvan gehou het om daarmee te speel, kan dit ook jou gedagtes oor hierdie tipe seksspeelgoed verander!

Gaan die prys na

Author: Erika

Maak 'n opvolg-bydrae

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui