Lovense Ferri Review: Uiteindelik ‘n Panty Vibrator wat BLY ?!

lovense ferri resensie

Met soveel seksspeelgoed op die mark, kan dit ‘n bietjie oorweldigend wees om een ​​te vind wat geskik is vir jou individuele smaak. Daar is baie vibrators wat ontwerp is vir klitorale stimulasie, wat vir die meeste vroue is hoe ons graag orgasme wil (of kan). Enige plek van inplaasbare dildo’s, g-puntstimulators, suigvibrators, tot selfs tongagtige simulators. Ek dink jy verstaan ​​die punt. Daar moet ten minste een vibrator wees wat gebruikersvriendelik is, ideaal vir eerstegangers en selfs die sokkies kan afslaan van hardcore meisies soos ek, wat lief is vir die intense klit-klop sensasies.

Dus, toe ek hoor van ‘n draagbare broekie-vibe om handvrye klitorisstimulasie te lewer, het ek opgewonde geraak. Die idee dat ek dit in die openbaar kan gebruik, het my nog meer opgewonde gemaak! Die feit dat die Lovense Ferri presies daarvoor gemaak is en stewig vasgehou word met ‘n magnetiese clip het geklink na ‘n geleentheid wat ek nie kon misloop nie en ek wou dit met julle deel.

Hier het ek ‘n gedetailleerde en heeltemal onbevooroordeelde resensie oor die Lovense Ferri om jou te help besluit of jy dit moet gebruik, of dit moet verloor.

Gaan die prys na

ferri vibrator

So, wat is Ferri presies en waarvoor is dit?

Die Lovense Ferri is ‘n Bluetooth-afstandbeheerde onderbroekvibrator wat ‘n handvrye klitorale stimulasie moontlik maak, perfek vir enige plek gebruik. Sy klein vorm pas perfek in jou broekie met ‘n sterk magnetiese knip om jou diskrete, stil en sensuele bevrediging te gee.

Jy kan die Lovense Ferri beheer vir solo-spel of dit vir jou maat gee sodat hulle by al die pret aansluit. Koppel met die Lovense-toepassing vir tot 10 vibrasiepatrone. Wat ook gaaf is van die toepassingsfunksie, is dat jy die vibrasies na jou smaak kan aanpas. Stoor dit in die toepassing sodat jy later daardie vibrasies kan gebruik! As jy ander Lovense-speelgoed het, kan jy hulle almal van een toepassing op dieselfde tyd koppel vir dubbel die intensiteit!

Wat hierdie speelding in my oë so spesiaal maak, is dat dit werklik enige grootte broekie kan pas en enige grootte vrou ‘n krag orgasme gee. Dit is ook klein genoeg om die dubbel-gevoerde gedeelte van jou broekie in te sit vir ekstra stabiliteit as jy soos ek is en daarvan hou om in die openbaar plesier te wees! Dit gee jou net ‘n ekstra gevoel van vrede met die wete dat dit nêrens heen gaan nie.

Kan jy jou voorstel om by die kruidenierswinkel te wees en dit kom op een of ander manier los en val net uit jou broekspyp?! Ja, ‘n verleentheid! Gelukkig is die magnetiese knip so sterk dat jy nooit die ongemaklikheid daarvan hoef te verduur nie!

lovense ferri prys

Sleutelkenmerke wat die moeite werd is om op te let

Voel Gemaklik

 • Gemaak met liggaamsveilige silikoon en ABS-plastiek, teen jou klit voel dit so lekker
 • Die magnetiese clip voel sterk en veilig. Ek hoef nie bekommerd te wees dat hierdie rondbeweeg nie, veral as ek dit in die openbaar gebruik

Vinnige laai

 • Dit neem slegs 60 minute vir The Lovense om te laai! In vergelyking met ander seksspeelgoed wat ek het, is dit baie vinnig
 • Herlaaibare battery
 • Staan by tot 100 uur
 • Tot 3 uur se gebruik

Baie intense vibrasies

 • Die vibrasies is diep en kragtig
 • Tot 10 aanpasbare vibrasiepatrone (met die toepassing)
 • Instellingsreeks van laag, medium, hoog (3 vibrasievlakke)
 • Die meeste van die vibrasies is na die kop van die toestel wat perfek in lyn is met my klit

Beheer op jou vingers

 • Met ‘n druk van net een knoppie kan jy die speelding aanskakel en deur die verskillende vibrasiepatrone wissel
 • Laai die Lovense-toepassing af om jou eie patrone te skep!
 • Jou maat kan beheer wat aangaan van kilometers ver, die ander kamer, of selfs langs jou

Waterbestand

 • Die Ferri is nie heeltemal waterdig nie, maar kan ‘n paar druppels water weerstaan
 • Moenie in water onderdompel nie
 • Seker nie die beste speelding om in die stort te gebruik nie, aangesien die water skade aan die speelding kan veroorsaak, so hou dit droog!

So stil

 • Met die maksimum vibrasies wat op slegs 43 dB inkom, is dit redelik stil!
lovense ferri boks

Volledige spesifikasies

 • Weeg 35 gram
 • 2,93 x 1,06 x 0,83 x 0,96 duim

Wat is in die boks

 • Die Lovense Ferri
 • USB-laaier
 • Bergsak
 • Ekstra magnetiese clip (indien jy ‘n ekstra een nodig het)
 • Handleiding
 • Stel gids op

Die verpakking is baie minimalisties en so klein! As jy nie die sak wat dit meebring vir berging wil gebruik nie, kan jy beslis nog spasie bespaar deur dit in die oorspronklike verpakking te plaas! Dit sal ook perfek wees vir ‘n geskenk, of vir die vakansie ‘n wonderlike kousvuller vir daardie vriend wat op die stoute lys is!

lovense ferri panty vibrator

Hoe om die Lovense Ferri te gebruik?

Dus, die eerste ding wat jy moet doen is om jou nuwe seksspeelding te laai! Om die Lovense Ferri heeltemal te laai, neem dit net 60 minute. Daarna het jy tot 3 uur speeltyd, afhangend van hoe gereeld jy dit gebruik. Wat, laat ek jou sê, as jy eers die Ferri in die hande gekry het, gaan dit baie moeilik wees om haar neer te sit!

Skakel die vibrator aan deur die kragknoppie te druk en dit vir 3 sekondes in te hou. Jy kan ook die speelding op presies dieselfde manier afskakel. Druk weer die kragknoppie om deur die verskillende vibrasiepatrone te gaan waarmee dit geprogrammeer is. Soos ek hierbo genoem het, kan jy die Lovense-toepassing aflaai en tot 10 vibrasiepatrone aanpas en dit dan stoor vir latere gebruik!

Daar is ook ‘n webkamerafunksie en ‘n manier om die Ferri met VR en selfs musiek te sinkroniseer! Aangesien dit ‘n Bluetooth-beheerde broekie-vibrator is, is dit waar die maatspel begin! Ideaal vir langafstandverhoudings, hulle kan die Lovense-toepassing aflaai en die vibrasies van letterlik enige plek beheer. Ek het voorheen gesê jy kan dit ook in die openbaar saam met jou maat gebruik. Het jy ‘n aandete-afspraak of selfs ‘n dag uit saam met die skoonfamilie? Waag dit om stout te wees en bring die Ferri saam vir die rit.

Die Lovense Ferri kan vasknip en perfek op enige broek pas. Sit die ferri in jou onderklere dan heg die clip van buite af.

ferri laai kabel

Hoe voel dit?

Toe ek hoor dat dit ‘n clip-on vibrator was, was ek eers ‘n bietjie huiwerig. Ek was nie seker of die clip sterk genoeg of selfs stabiel genoeg kon wees om nie in my broekie rond te beweeg nie. Dit gesê, ek was aangenaam verras! Toe ek dit vasknip, het ek dit eers uitgetoets deur te loop en selfs te hardloop! Dit het bly sit en styf gehang!

Die Lovense Ferri het regtig die kreatiwiteit (en frats) in my na vore gebring, want ek wou dit oral en oral probeer! By die huis, lê, by die kruidenierswinkel, by die wassery. Enige tyd wat ek iewers heen moes gaan, het die Ferri saam met my gemerk. Selfs by die hoogste vibrasie en stilste openbare omgewing was dit feitlik onopspoorbaar en dit het my laat voel asof ek ‘n vuil klein geheim gehad het waarvan niemand geweet het nie. Want ek het!

Die sagte silikoon het glad teen my klit gevoel, en aangesien die meeste van die vibrasies aan die kop van die speelding is, het ek alles gevoel en dit was intens! Hierdie klein klein vibe het seker ‘n bietjie skop daaraan. Aangesien ek die meeste van die tyd hierdie speelding gebruik het, was ek in die openbaar en ek het nie durf waag om volle klimaks te bereik nie (hoewel ek wens ek het), was ek aangenaam verras dat toe ek dit toegelaat het, die Ferri vir my ‘n toon gebring het -krul orgasme.

ferri magnetiese panty vibrator

Voordele

 • Baie gemaklik
 • Sagte silikoon
 • Stil
 • Toepassing beheer
 • Aanpasbaar (op die toepassing)
 • Intense vibrasies
 • Uitstekende Bluetooth-verbinding
 • Cam model / VR opsies
 • Sterk magnetiese clip

Nadele

 • Nie heeltemal waterdig nie

My uitspraak

Om met hierdie clip-on panty vibrator te speel was so lekker! Ek het eerlikwaar nie veel verwag nie, want toe ek dit die eerste keer uit die boks haal, het ek gedink dit is so klein. Maar laat ek jou sê, dit is waar wat hulle sê! Groot goed kom in klein pakkies!

Hierdie speelding het meer as my verwagtinge oortref vir ‘n draagbare broekie-vibrator. Die moontlikhede is regtig eindeloos met ‘n seksspeelding wat jy kan dra, beheer met jou foon, en het super kragtige vibrasies. As jy iemand is wat die Lovense Ferri wil kry , dink ek nie jy kan daarmee verkeerd gaan nie. As jy dit as ‘n speelding vir alleenspel wil kry, beveel ek dit sterk aan. Daar is soveel verskillende maniere en plekke om die Ferri te gebruik. Dit is wat my eerlikwaar daartoe gelei het om hierdie speelding te koop, dit het werklik my belangstelling geprikkel en ek hoop dit bereik ten minste joune.

Ek sou sê hierdie vibrator is ook die perfekte voorgereg seksspeelding. Aangesien jy dit enige plek kan neem, dit is aanpasbaar (jy sit nie vas met die enigste fabrieksgeprogrammeerde vibrasiepatrone nie), en die toepassingsfunksies, is dit baie gebruikersvriendelik. Daar is ander clip-on panty vibrators op die mark (soos die We-Vibe Moxie), maar hierdie een is by verre elke sent werd.

Gaan die prys na

Author: Erika

Maak 'n opvolg-bydrae

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui