Waarom langafstand mense uit liefde laat raak (en hoe om dit reg te stel)

Langafstand val uit liefde

Dit is geen geheim dat soms die stres van ‘n verhouding wat langafstand is, mense uit liefde kan laat raak nie .

Die vraag wat baie mense hulself vra is hoekom? ‘n Normale naby-huis-verhouding teenoor ‘n verhouding wat langafstand is, het ‘n paar sleutelverskille oor hoekom langafstand ‘n groot faktor is vir mense wat uit liefde raak.

Die goeie nuus is dat daar ‘n paar maniere is om dit reg te stel as jy en jou langafstandmaat bereid is om dit te doen. Hier is die rede hoekom lang afstand mense uit liefde laat raak en die maniere waarop jy dit kan regmaak .

Dit kan soms voel asof jy enkellopend is

voel soos 'n enkele langafstand-verhouding uitvalliefde maak

In ‘n verhouding wat ‘n lang afstand is, kan jy soms voel asof jy in plaas daarvan om in ‘n verhouding te wees, eintlik enkellopend is.

Dit is omdat julle mekaar baie min sien in ‘n verhouding wat langafstand is. ‘n Verhouding moet ‘n redelike stabiele hoeveelheid werklike kwaliteittyd hê om te kan oorleef en floreer .

Die enigste manier waarop ‘n verhouding sterk word, is deur sekere situasies te laat gebeur. Hierdie situasies bestaan ​​uit om gevegte te hê en te oorleef, belangrike herinneringe te maak en die een en die ander regtig te leer ken.

Daar is ‘n paar dinge wat jy onmoontlik regtig oor mekaar kan leer weet oor langafstand telefoonoproepe . Dit is moeilik om uit te vind wie iemand werklik is oor ‘n langafstand telefoonoproep en waaruit hul eienaardighede en gewoontes bestaan ​​wat hulle maak wie hulle is .

Dit is moeilik om nie enkellopend te voel wanneer jy in ‘n verhouding is wat langafstand is nie, want jy spandeer die meeste van jou tyd sonder hulle. Om enkellopend te voel in ‘n verhouding wat langafstand is, is ‘n groot faktor wanneer dit voel of jy uit liefde in jou verhouding geraak het.

Eensaamheid is ‘n moeilike ding om mee te hanteer

eensaamheid langafstand verhouding maak mense uitval liefde

Eensaamheid is ‘n moeilike ding om te oorkom in ‘n verhouding wat langafstand is. Dit is ook een van die groot redes waarom mense verlief raak wanneer hul verhouding ‘n langafstand een is.

Dit is nie maklik om eensaam te wees nie en baie van die kere is die enigste manier waarop jou langafstand-maat daarmee kan help, om jou oor die telefoon te bel.

Soms is ‘n langafstand telefoonoproep nie genoeg om te help met die eensaamheid nie, want sodra die oproep verby is, is die persoon weer terug om alleen te wees.

Wanneer mense eensaam is , smag hulle gewoonlik na die liefde van iemand wat soms tot bedrog kan lei. Dit gebeur nie altyd nie, maar dit is ‘n algemene probleem in ‘n verhouding wat langafstand is.

Eensaamheid lei tot baie probleme in ‘n verhouding wat langafstand is , behalwe om net te verneuk. Eensaamheid kan lei tot aggressie en onnodige bakleiery of argumente. Eensaamheid kan ook lei tot miskenning of gegriefdheid vir hul maat.

Al hierdie probleme wat uit eensaamheid spruit, is ook die klein dingetjies wat kan bydra tot ‘n paartjie wat uit liefde raak weens die lang afstand in hul verhouding. Dit kan ook tot die einde van ‘n verhouding lei.

Die gebrek aan fisiese en seksuele kontak

gebrek aan fisiese seksuele kontak langafstand verhouding uitval liefde

Fisiese en seksuele kontak is belangrike stukke in ‘n verhouding. Die gebrek aan fisiese en seksuele kontak in ‘n verhouding wat langafstand is, kan ‘n groot deel wees van ‘n persoon wat uit liefde raak in hul verhouding.

Mense het die aanraking van hul maat nodig vir hul geestelike en fisiese welstand. Wanneer jy ‘n lang afstand van jou maat is, is die hoeveelheid fisiese en seksuele kontak wat jy kry óf baie beperk óf glad nie. Op die ou end veroorsaak dit net probleme.

Die gebrek aan fisiese en seksuele kontak kan daartoe lei dat ‘n persoon in ‘n verhouding afgeskeep voel. Dit kan ook daartoe lei dat ‘n persoon ongewens, ongeliefd en selfs gegnoreer voel . Die gebrek aan fisiese en seksuele kontak kan ook lei tot misplaaste woede en wrok, sowel as hartseer.

Dit alles lei net tot baie onnodige probleme in ‘n verhouding wat langafstand is. Hierdie klein probleme wat voortspruit uit ‘n gebrek aan fisiese en seksuele inhoud , kan daartoe lei dat ‘n persoon in ‘n langafstand verhouding uit liefde raak.

Voel dat jy nie regtig jou beduidende ander ken nie

Om te voel dat jy nie regtig en werklik weet wie jou maat is nie, kan tot onsekerheid in ‘n verhouding lei.

Mense kan onseker wees oor of hulle steeds van hul maat sal hou of nie as hulle nader aan mekaar woon nie , asook onseker of hulle nog van hul maat sal hou as hulle regtig weet wie hulle is.

Om iemand regtig te ken , bestaan ​​uit om hulle op hul slegste en hul beste te ken . Sowel as om te weet hoe hulle reageer op sekere situasies en hul klein eienaardighede waaruit hul persoonlikheid bestaan.

In ‘n verhouding wat langafstand is, kan dit moeilik wees om hierdie dele van iemand regtig te ervaar.

Wat kan lei tot ‘n mate van onsekerheid en ontevredenheid. In ‘n verhouding moet jy jou maat van binne en van buite ken om heeltemal tevrede te wees dat die persoon met wie jy is die persoon is met wie jy wil wees.

As jy die enigste manier het waarop jy werklik ‘n telefoonoproep of ‘n boodskap oor die telefoon kan kommunikeer, maak dit uiters moeilik om die persoon met wie jy in ‘n verhouding is regtig te leer ken.

Die onsekerheid oor die persoon saam met wie jy is, is ‘n groot rede waarom mense uit liefde kan raak as hulle ‘n lang afstand van hul maat is.

Nie in staat om ‘n groot geveg op te los nie

los nie groot geveg langafstand verhouding falloutlove op nie

Dit is moeilik genoeg om oor die telefoon te praat wanneer jy langafstand is, maar wanneer jy ‘n geveg probeer oplos, kan dit selfs moeiliker wees.

Wanneer jy probeer om ‘n geveg met jou langafstand beduidende ander baie keer op te los, moet jy van aangesig tot aangesig wees om regtig te probeer voel wat hulle voel.

Wanneer jy probeer om ‘n geveg oor die telefoon op te los, kan jy nie dieselfde effek kry as wat jy van aangesig tot aangesig sou kry nie, so dit is makliker om kwaad te bly en langer daaroor te moker .

As jy vir ‘n lang tyd kwaad bly vir jou maat, kan dit moeilik wees om daaroor te kom. Jy kan dit oor en oor in jou gedagtes speel wat kan lei tot meer woede en meer wrok. Dit is baie moeiliker om ‘n geveg oor die telefoon te probeer regmaak of reg te stel as wat dit persoonlik is.

Om te lank kwaad te bly oor ‘n slegte situasie, kan daartoe lei dat jy uit liefde raak, want dit word nooit werklik reggestel nie.

Nie genoeg tyd vir mekaar nie

Dit kan moeiliker wees om tyd vir mekaar te maak wanneer julle langafstand is. Almal het ‘n redelik besige lewe en tydsones kan dit selfs meer in die pad staan ​​vir ‘n verhouding wat langafstand is.

Jy moet ‘n soort kwaliteit tyd saam kan spandeer om die verhouding bymekaar te hou.

As jy nie genoeg tyd saam in ‘n verhouding kan spandeer nie, is daar nie regtig ‘n verhouding nie. Jy moet kwaliteit en betekenisvolle tyd saam hê as ‘n paartjie om ‘n verhouding te hê.

Wanneer mense nie genoeg tyd vir mekaar maak nie, kan dit lei tot gevoelens van ongeliefd, ongewens en onbelangrik. Hierdie gevoelens kan daartoe lei dat mense uit lank val en na iets beters wil soek.

Jy moet jou langafstand belangrike ander soveel tyd gee as wat jy albei wil of in staat is om te gee .

Daarsonder sal die verhouding nie baie lank hou of ‘n gesonde en florerende verhouding wees nie. Uiteindelik gaan iemand uit liefde raak of moeg wees om gegnoreer en afgeskeep te word.

Kommunikasie en tyd saam deurbring is ‘n groot en uiters belangrike deel van enige verhouding maar veral langafstand want iets moet daar wees om op te maak vir die gebrek aan seksuele en fisiese kontak.

3 maniere waarop jy dit kan regmaak

hadwork toewyding verbintenis fix langafstand verhouding

Alhoewel die probleme daar bo redelik onoplosbaar lyk, is daar ‘n paar maniere waarop u die probleme kan probeer oplos. Om ‘n verhouding te herstel, selfs een wat langafstand is, verg baie harde werk, toewyding en toewyding.

Probleme wat in ‘n langafstand verhouding gemaal word, word nie oornag reggemaak nie. Beide dele van die verhouding moet bereid wees om die verhouding reg te stel en bereid wees om te doen wat die ander deel van die verhouding nodig het en smag.

Sommige van die maniere waarop jy kan regmaak om uit liefde te raak in ‘n verhouding wat langafstand is, is om mekaar meer te sien. praat oor die toekoms, en vra wat jou beduidende ander spesifiek nodig het.

Deur meer in diepte oor elk van hierdie vae oplossings te gaan, sal dit ‘n bietjie soos volg lyk:

1- Om mekaar meer te sien

In ‘n verhouding sal dit nooit werk as julle mekaar nooit sien nie. Uiteindelik moet julle mekaar óf meer sien óf die verhouding beëindig.

Om mekaar meer te sien, los ‘n paar klein probleme op deur ook die groter probleme reg te stel. Om mekaar meer te sien sal die eensaamheid en die behoefte aan fisiese en seksuele kontak regstel. Hierdie dinge is deurslaggewend vir ‘n sterk, gesonde en florerende verhouding.

2- Praat oor die toekoms

praat oor toekomstige fix langafstand verhouding siening

As die rede waarom jy in ‘n langtermyn verhouding is iemand is by wie jy vir ‘n lang tyd sien bly, dan is dit wonderlik.

Die enigste probleem is dat julle albei nie kan voortgaan om te floreer as die verhouding vir ewig langafstand is nie. Uiteindelik moet julle albei ‘n praatjie hê oor die toekoms en die moontlikheid dat een van julle beweeg om nader aan die ander een te wees .

So ongemaklik as wat dit soms kan wees, is dit ‘n noodsaaklikheid om uit te vind of die verhouding kan hou en floreer. Die verhouding sal beter wees as daardie olifant in die kamer nie reggemaak word nie.

3- Om jou beduidende ander spesifieke behoeftes uit te vind

Die enigste manier om te begin om ‘n verhouding reg te stel, is om te kommunikeer. Dit beteken ook dat jy jou maat vra wat hulle van jou nodig het om die verhouding aan die gang te hou . Dit kan enigiets wees, maar dit is gewoonlik dat hulle meer aandag nodig het.

In ‘n verhouding wat langafstand is, is die grootste probleem net nie genoeg aandag, fisiese en seksuele kontak, en kwaliteit tyd nie. ‘n Verhouding floreer op hierdie dinge en ‘n verhouding kan eenvoudig nie daarsonder oorleef nie.

Jou maat het dalk ander spesifieke dinge nodig om die verhouding verlief en gesond te hou . Die enigste manier om uit te vind is om hulle te vra wat hulle nodig het.

Finale Gedagtes

Die grootste manier om ‘n oënskynlik hulpelose verhouding te help, is om te kommunikeer. As jy die liefde in jou verhouding wil terugbring, moet jy jou maat vra wat hulle nodig het en hoe jy hulle kan help om dit te bereik .

Sowel as dat hulle jou vra wat jou spesifieke behoeftes is, want dit is net so belangrik wanneer dit kom by die herstel van ‘n verhouding wat langafstand is. Daar is baie verskillende redes waarom enige verhouding uit liefde kan raak.

Elke verhouding is heeltemal anders as die volgende. Op daardie noot is daar algemene probleme wat almal in ‘n verhouding wat langafstand is, ervaar het.

Eensaamheid en die gebrek aan fisiese en seksuele kontak is die mees algemene probleme in ‘n verhouding wat langafstand is. Hulle is nie net probleme op sigself nie, maar hulle kan ook kleiner probleme veroorsaak.

Hierdie kleiner probleme kan bydra tot die uiteindelike verlies van liefde of die einde van ‘n verhouding wat langafstand is. Om die beste te doen om hierdie algemene probleme af te weer, kan help om jou verhouding wat langafstand is, so goed moontlik te hou.

Google Translate

Original text

Doing the best you can to fend off these common problems can help to keep your relationship that is long distance afloat the best you can.

Contribute a better translation

Author: Erika

Maak 'n opvolg-bydrae

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui